Správa objektů
EDA a Havarijní služba 840 111 840
 
Klientská zóna arrow

Podmínky užití osobních údajů

Společnost Prague Property Management, a.s., se sídlem Praha 5, Werichova 1145, PSČ 15000, IČ: 27212149, vedené u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou B 9753 (dále jen „PPM“) využívá veškerých předaných identifikačních, kontaktních, provozních, lokalizačních údajů generované při poskytování služeb nebo získaných při komunikaci se mnou (dále jen „údaje“) pro účely poskytování služby „klientská zóna“. Jednotlivé zásady zpracování osobních údajů jsou popsány v dokumentu Ochrana osobních údajů..

Jsem si vědom, že účely zpracování zahrnují zejména činnosti týkající se třídění údajů, uchovávání údajů, vypracovávání analýz, zlepšování funkcionality služby a dále samotné oslovení správcem se sděleními o funkcionalitě služby či jejích možnostech nebo informace ze strany třetí strany, a to písemně, internetovou a elektronickou komunikací, prostřednictvím kontaktů, které PPM poskytnu v souvislosti se správou nemovitosti, ve které vlastním bytovou/ nebytovou jednotku/ky. Minimální rozsah zpracovávaných informací je jméno, příjmení, e-mail, telefonní číslo, adresa bydliště, příp. číslo účtu. Zpracování je dáno na dobou užívání služby. Osobní údaje mohou být zpracovávány rovněž správcem pověřenými zpracovateli za použití manuálních a automatizovaných způsobů zpracování.

Byl jsem upozorněn, že konečným příjemcem mých osobních údajů je společnost PPM.

Beru na vědomí, že podle GDPR a zákona o ochraně osobních údajů mám právo:

-      požadovat po PPM informaci, jaké moje osobní údaje zpracovává,

-      požadovat po PPM vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

-      vyžádat si u PPM přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

-      požadovat po PPM výmaz těchto osobních údajů,

-      v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na PPM nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

×
Přihlášení

Pro zobrazení cen je třeba se přihlásit. Pokud nejste registrováni, prosíme učinte tak níže, děkujeme.
Team PPM

Zavoláme vám nazpět

Zaujaly vás naše služby? Zaregistrujte se prosím a my se Vám v co nejkratší době ozveme nazpět.


Plné znění zde
 
×
Zavoláme vám nazpět

Zaujaly vás naše služby? Zaregistrujte se prosím a my se Vám v co nejkratší době ozveme nazpět.


Plné znění zde
 
×
alt
Nahlásit havárii nebo reklamaci

Pro všechny objekty spravované společností Prague Property Management je zajištěna nonstop havarijní služba od firmy JANPE s.r.o.
( v době od 8:00 -18:00  hod se dovoláte na službu EDA - Elektronického Domovního Asistenta naší společnosti Prague Property management, a.s)

Závady na společných prostorech domu jsou hrazeny z prostředků společenství vlastníků domu, závady ve Vaší jednotce budete hradit přímo v hotovosti.

V případě havárií v mimopracovní době 18.00 – 8.00 hod, v době víkendů a svátků se obracejte na Havarijní službu 840 111 840.

×
Zeptejte se profesionála...

Plné znění zde